Combinova introducerar nu en fältmätare FD 10 som kan mäta och utvärdera lågfrekventa magnetfält (10 Hz – 400 kHz) på arbetsplatser enligt kraven som är specificerad i EU-direktivet och Arbetsmiljöverkets AFS 2016:3. Mätresultatet anges i % av de gällande gränsvärdena.        

Combinovas FD 10 är en magnet och el-fältsfältmätare framtagen för att kunna mäta och verifiera arbetstagares exponering av magnetfält I enlighet med EU-direktivet 2013/35.

EU har utfärdat direktivet 2013/35 om minimikrav för arbetstagares hälsa och säkerhet vid exponering för risker som har samband med elektromagnetiska fält. Medlemsländerna skall implementera direktivet som lokala lagar och förordningar senast 2016-07-01. Arbetsmiljöverket har utfärdat föreskrifterna AFS 2013:3 Elektromagnetiska Fält som helt grundar sig på EU-direktivets krav.

FD 10 kan också mäta elektriska fält med en jordrelaterad mätmetod. binäre optionen live signale Denna mätmetod ger normalt högre värden än den i direktivet angivna metoden att mäta det ostörda elektriska fältet.

http://dangerhardcoreteam.com/merchandise/?lang=nl/feed/ الخيارات الثنائية خالية مكافأة ترحيب

Skriv en recension

Obs: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra

Field Detector 10

  • Varumärke: COMBINOVA
  • Artikelnummer: 43-01
  • Lagerstatus: Beställningsvara